Macska

Eledelek, tápok, nyakörvek, hámok, fésük, kefék, fekhelyek, szállító boxok, vitaminok, játékok, almok és wc-k, bolha és külső élősködő elleni porok, spray-k, nyakörvek, ampullák...

fajra, nemre, korra tekintettel!

 

Eledelek, tápok, vitaminok

A cicák ízlése rendkívül kifinomult, őket nem lehet becsapni holmi színes dobozokkal, reklámokkal!

A macskák számára széles választékban tartunk eledeleket üzletünkben. Az olcsóbb, alacsonyabb energiatartalmú táptól, a magas hústartalmú száraz macska eledelek is megtalálhatóak.

Száraz tápon kívül még konzervek, és alutasakos eledelek is biztosítják a cicák megfelelő táplálását.

Szuper-prémium kategóriás száraz, konzerv és alutasakos macska eledeleket is tartunk a legegészségesebb macskák számára.

 

Vitaminokból apró szemű, jó ízű tablettákat forgalmazunk, amit a cicák szívesen fogyasztanak, így mindig szépek és egészségesek lehetnek kedvenceink!

 

Fontos megemlíteni, hogy a cicák nem növényevők, hanem ragadozók! Ezért jó ha több figyelmet szentelünk az eledelek hústartalmának!

 

macska eledelek, tápok

Macska felszerelések, alomtálcák, játékok

macska eledelek, tápok

macska felszerelés, hámok, pórázok

Nyakörvek, (dísznyakörvek) és hámok, nagy szín és formaválasztékban, külömböző méretben kaphatók. A választásnál figyelembe kell venni a cicus igényeit is, fontos hogy ne csak a gazdinak tetsszen!

Az eledelt célszerű jó minőségű, esztétikus, könnyen tisztítható edényben tálalni.
Ehhez tudunk üzletünkben műanyag, kerámia, rozsdamentes acélból, szimpla vagy dupla tálakat ajánlani!

 

Ápoló szerek

Samponok, fésűk, kefék, rövid és hosszú szőrű macskáknak egyaránt megtalálható, melyek gyengéden és kíméletesen ápolják a kedvenceinket!

 

Ajtók

A macskák ki-be járkálását megkönnyíthetjük különböző macskaajtókkal. Ezek fa és üvegajtókba szerelhető, színes több funkciós, billenős ajtók. Nagy szín és formaválasztékban tudjuk kínálni.

Célszerű mikrochipes ajtót választani, amely csak a saját macskánkat engedi be házunkba!

Szállító boxok és bútorok

A cicák imádnak bujkálni, ezért olyan bútorok közül lehet választani, amik alkalmasak arra, hogy a cicák kényelmesen és biztonságosan tudjanak bent tartózkodni.

Ha szállítani kell őket, különböző színű és méretű szállító dobozok állnak a rendelkezésükre.

Macska játékok - nem csak kiscicáknak!

 

A cicák szeretnek különböző dolgokat kergetni, pofozgatni, harapdálni, ezért olyan játékokat tartunk, amikkel szívesen foglalkoznak. Megtalálhatók a különböző formájú, és színű egerek, labdák, pecák, felhúzható játékok, és korongok.

Alomtálcák

Kicsi, közepes és nagy méretben, különböző színekben, valamint fedett aktívszenes kivitelben is megtalálható.

Alomlapátok könnyítik még az alom tisztán tartását.

Almok 5-10kg-os kavicsos, magas hőmérsékleten sterilizált, valamint szilikonos almok 3,8l  5l  10l-es kiszerelésben magas nedv és szagmegkötő képességgel kaphatók.

 

Külső élősködők elleni készítmények

Samponok, porok, nyakörvek, ampullák, sprayk nagy választékban állnak a kedves gazdik rendelkezésére, melyből mindenki ki tudja választani a neki megfelelő készítményt!

Üzletünkben eledelek, tápok, nyakörvek, hámok, fésük, kefék, fekhelyek, szállító boxok, vitaminok, játékok, almok és wc-k, bolha és külső élősködő elleni porok, spray-k, nyakörvek, ampullák széles választékban kaphatók!

Hétfőtől-Péntekig 8-12, 13.30-17
Szombat 8-12

 

Marcali Penny Parkoló
8700 Marcali Rákóczi Ferenc u. 20/A/6 mutasd térképen »
 

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem