Kutya

Eledelek, tápok, jutalomfalatok, hámok, bőr és vászonnyakörvek, felvezetők, pórázok, autómata pórázok, szájkosarak, fésük, kefék, fekhelyek, szállító boxok, vitaminok, játékok, bolha és külső élősködő elleni készítmények...

fajra, nemre, korra tekintettel!

Kutya Eledelek, tápok, jutalomfalatok, vitaminok

Üzletünkben egyaránt megtalálhatóak az olcsóbb tápok is, de a kutyák meghálálják, ha magasabb hústartalmú táppal vannak etetve.

Folyamatosan tartunk 0,5-20 kg között kiszerelésű száraz kutyaeledeleket.

A nedves (konzerves) eledeleknél is a termék hústartalma határozza meg a minőségét. Megtalálhatóak a gyengébb, és a jobb minőségűek egyaránt.
400 g-os és 1240 g-os kiszerelésben, valamint 1000 g-os szalámi formájában.

 

Ha kutyáinkat magasabb hústartalmú, minőségibb eledellel etetjük, kevesebb lesz az egészségügyi problémájuk!

 

A nagy választékban kapható, magas vitamin tartalmú jutalomfalatok segítséget nyújtanak kedvenceink tanításában, jutalmazásában. 

Vitaminjaink a kölyköktől kezdve a felnőtt, majd idős kutyáknak egyaránt megtalálható.

 

kutya száraz eledel, tápok

kutya eledelek, vitaminok, jutalomfalatok széles választékban

Felszerelések

Kutya nyakörvek, pórázok és hámok segítik a gazdikat, hogy mindenki a neki megfelelő felszereléssel tudja sétáltatni kedvencét. Üzletünkben megtalálható bőrből, vászonból, valamint láncos kivitelben. 

Tálak műanyagból, és rozsdamentes acélból, csúszásgátló aljjal, többféle méretben és formában szerezhetünk be nálunk.

Kutyatáblák a legelterjedtebb fajták képével, több méretben és formában vannak.

Kutya szállító boxok különböző méretben, és színben kicsi és közepes testű kutyák számára.

Játékok sokféle figurák, labdák, frizbik, kicsi és nagy kutyáknak, puha és kemény kivitelben kaphatóak.

Kutyaajtók kicsi, közepes és nagy kutyáknak különböző színben, többféle funkcióval, 2-4 állású változatban szerezhető be.

Szájkosarak nem a kutyák kedvencei, mégis időnként muszáj használni a biztonság kedvéért. Fémből, vászonból xs - xxl-es méretben.

Kutyaruhák a legkisebb kutyától a legnagyobbig mindenki megtalálja a neki és kutyusa számára megfelelőt, akár esőkabát kell, akár meleg pulcsi, vagy téli kabát.

Ápoló szerek

Samponokból hatalmas választék biztosítja minden kutya számára a különböző kényeztetést, amit krémekkel még tudunk fokozni. Kefék, fésűk, trimmelők rövid, közepes és hosszú szőrű fajtáknak sokféle méret, és formaválasztékban tudunk ajánlani.

 

Külső élősködők elleni készítmények

Porok, spray-k, samponok, nyakörvek, ampullák, és elemes riasztó készülékek állnak a kedves gazdik rendelkezésére, akik feltudják mérni, a nekik, és kutyájuknak is megfelelő készítményt.

Léteznek alacsonyabb áru rövidebb hatóidejű, valamint erősebb, hatékonyabb szerek is, amik leveszik a gondot a gazda válláról, így a kutyus boldogabb és hosszabb ideig parazitamentes maradhat.

Üzletünkben eledelek, tápok, jutalomfalatok, hámok, bőr és vászonnyakörvek, felvezetők, pórázok, autómata pórázok, szájkosarak, fésük, kefék, fekhelyek, szállító boxok, vitaminok, játékok, bolha és külső élősködő elleni készítmények széles választékban folyamatosan kaphatók!

 

Hétfőtől-Péntekig 8-12, 13.30-17
Szombat 8-12

 

Marcali Penny Parkoló
8700 Marcali Rákóczi Ferenc u. 20/A/6 mutasd térképen »
 

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem