díszhalak

Akvarisztika

Közel 50 féle díszhal, akváriumok, akvárium szettek, szűrők, fűtők, etetők, talajok, vízkezelő szerek, eledelek, élő és műnövények, díszek, búvóhelyek...

fajra, nemre, korra tekintettel!

 

Díszhalak széles választékban

 

A teljesség igénye nélkül: Guppi, Diszkosz, Vitorlás, Szifó, Dánió, Sziámi harcoshal, Anci, Gibiceps, Pleco, Pontylazacok, Dániók, Márnák, Csíkhalak, stb.

Trópusi halak közül a legkedveltebbeket tartjuk, de megtalálhatók különlegességek is, garnélák, rákok, axolotok, késhalak, angolnák stb.

Hidegvizi halak közül az akváriumba való aranyhalakat, valamint a kertitavi aranyhalat, és a koi-k különböző fajtáit tartjuk.

Táplálás

Kiváló minőségű díszhal eledelek széles választéka megtalálható az üzletünkben, szárított, liofilizált, és fagyasztott termékek formájában.

A halak táplálása az egyik legfontosabb dolog az egészségük megőrzésében!

 

Felszerelés

Az akvarisztikai felszerelések széles választéka megtalálható nálunk.

Külső és belső akvárium szűrők, fűtők, világítások, vízelőkészítők, vízkezelők, akváriumi talaj,- és dekorációk, bujkálók, poszterek, élő és műnövények és még sok minden más, amik elengedhetetlenek egy gyönyörű akvárium kialakításához!

 

díszhal eledelek és vitaminok

díszhal eledelek, táplálék kiegészítők, vitaminok

 

Akváriumok és akvárium szettek

20-112l-es akváruimokat és szetteket tartunk folyamatosan, de rendelésre 100 és 1000 literes akváruimokat is be tudunk szerezni 1-2 napos várakozással.

 

Vállaljuk egyedi akváriumok tervezését és készítését is, melyek így tökéletesen igazodnak a lakásban kijelölt helyre. Érdeklődjön üzletünkben!

 

 

Üzletünkben közel 50 féle díszhalból folyamatos kínálatot biztosítunk.

Akváriumok (egyedi méretben is), akvárium szettek, szűrők, fűtők, talajok, vízkezelő szerek, eledelek, élő és műnövények, kiegészítők és felszerelések nagy választékban kaphatók!

 

 

Hétfőtől-Péntekig 8-12, 13.30-17
Szombat 8-12

 

Marcali Penny Parkoló
8700 Marcali Rákóczi Ferenc u. 20/A/6 mutasd térképen »
 

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem